OBAVIJEST O PRIVATNOSTI

Posljednje ažuriranje 01. ožujka 2022. Hvala vam što ste odabrali biti dio naše zajednice SD KLUB SNOVA – DREAM GYM (“UDRUGA”, “mi”, “nas” ili “naš”). Predani smo zaštiti vaših osobnih podataka i vašeg prava na privatnost. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s našim pravilima ili našim praksama u vezi s vašim osobnim podacima, kontaktirajte nas na tomislav@dreamgym.hr. Kada posjetite našu web stranicu https://born2flow.com i koristite naše usluge, povjeravate nam svoje osobne podatke. Vašu privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno. U ovoj obavijesti o privatnosti opisujemo našu politiku privatnosti. Nastojimo vam na najjasniji mogući način objasniti koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i koja prava imate u vezi s njima. Nadamo se da ćete odvojiti malo vremena da ga pažljivo pročitate, jer je važno. Ako u ovoj politici privatnosti postoje neki uvjeti s kojima se ne slažete, molimo prekinite korištenje naših stranica i naših usluga. Ova politika privatnosti primjenjuje se na sve podatke prikupljene putem naše web stranice (kao što je https://born2flow.com), i/ili na sve povezane usluge, prodaju, marketing ili događaje (u ovoj politici privatnosti zajednički se nazivamo „Sites“ ). Pažljivo pročitajte ovu politiku privatnosti jer će vam pomoći da donesete informirane odluke o dijeljenju vaših osobnih podataka s nama. SADRŽAJ 1. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO? 2. KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE? 3. HOĆE LI VAŠI PODACI BITI DIJELJENI S BILO KIM? 4. S KIM ĆE SE DIJELITI VAŠI PODACI? 5. KORISTIMO LI KOLAČIĆE I DRUGE TEHNOLOGIJE PRAĆENJA? 6. KAKO RAVLJAMO VAŠIM DRUŠTVENIM PRIJAVAMA? 7. KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE? 8. KAKO ČUVAMO VAŠE PODATKE? 9. PRIKUPLJAMO INFORMACIJE OD MALOLJETNIKA? 10. KOJA SU VAŠA PRAVA NA PRIVATNOST? 11. KONTROLE ZA ZNAČAJKE NE PRATI 12. IMAJU LI STANOVNICI CALIFORNIA POSEBNA PRAVA NA PRIVATNOST? 13. AŽURIRAMO LI OVU POLITIKU? 14. KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI O OVOJ POLITICI?

1. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO?

Osobni podaci koje nam otkrivate

Ukratko: prikupljamo osobne podatke koje nam date kao što su ime, adresa, kontakt podaci, lozinke i sigurnosni podaci, podaci o plaćanju i podaci za prijavu na društvene mreže. Prikupljamo osobne podatke koje nam dobrovoljno date prilikom registracije na Stranicama izražavajući interes za dobivanje informacija o nama ili našim proizvodima i uslugama, kada sudjelujete u aktivnostima na Stranicama ili nas na drugi način kontaktirate. Osobni podaci koje prikupljamo ovise o kontekstu vaše interakcije s nama i stranicama, vašim izborima te proizvodima i značajkama koje koristite. Osobni podaci koje prikupljamo mogu uključivati sljedeće: Ime i kontakt podaci. Prikupljamo vaše ime i prezime, adresu e-pošte, poštansku adresu, broj telefona i druge slične podatke za kontakt. vjerodajnice. Prikupljamo lozinke, savjete za lozinke i slične sigurnosne informacije koje se koriste za provjeru autentičnosti i pristup računu. Podaci o plaćanju. Prikupljamo podatke potrebne za obradu vašeg plaćanja ako kupujete, kao što je broj vašeg instrumenta plaćanja (kao što je broj kreditne kartice) i sigurnosni kod povezan s vašim instrumentom plaćanja. Sve podatke o plaćanju pohranjuje naš procesor plaćanja i trebali biste pregledati njegova pravila o privatnosti i izravno kontaktirati procesor plaćanja kako biste odgovorili na vaša pitanja. Podaci za prijavu na društvene mreže. Pružamo vam mogućnost registracije pomoću podataka o računu društvenih medija, kao što su vaš Facebook, Twitter ili drugi račun društvenih medija. Ako se odlučite registrirati na ovaj način, prikupit ćemo informacije opisane u odjeljku pod nazivom “KAKO RUKOVAMO VAŠIM DRUŠTVENIM PRIJAVAMA” u nastavku. Svi osobni podaci koje nam dajete moraju biti istiniti, potpuni i točni te nas morate obavijestiti o svim promjenama takvih osobnih podataka. Podaci se prikupljaju automatski

Ukratko: neke informacije — kao što su IP adresa i/ili karakteristike preglednika i uređaja — prikupljaju se automatski kada posjetite naše stranice. Automatski prikupljamo određene podatke kada posjetite, koristite ili se krećete po Stranicama. Ove informacije ne otkrivaju vaš specifični identitet (poput vašeg imena ili podataka za kontakt), ali mogu uključivati podatke o uređaju i upotrebi, kao što su vaša IP adresa, preglednik i karakteristike uređaja, operativni sustav, jezične postavke, URL-ovi preporuke, naziv uređaja, država, lokacija , informacije o tome kako i kada koristite naše stranice i druge tehničke informacije. Ove informacije su prvenstveno potrebne za održavanje sigurnosti i rada naših web-mjesta, te za potrebe naše interne analize i izvješćivanja. Kao i mnoge tvrtke, također prikupljamo podatke putem kolačića i sličnih tehnologija. Više o tome možete saznati u našim Pravilima o kolačićima: https://born2flow.cornicookie-policy/. Informacije prikupljene iz drugih izvora Ukratko: možemo prikupljati ograničene podatke iz javnih baza podataka, marketinških partnera, platformi društvenih medija i drugih vanjskih izvora. Informacije o vama možemo dobiti iz drugih izvora, kao što su javne baze podataka, zajednički marketinški partneri, platforme društvenih medija (kao što je Facebook), kao i od drugih trećih strana. Primjeri informacija koje primamo iz drugih izvora uključuju: podatke o profilu na društvenim mrežama (vaše ime, spol, rođendan, e-pošta, trenutni grad, država i država, identifikacijski brojevi korisnika za vaše kontakte, URL slike profila i sve druge informacije koje odlučite učiniti javnim); marketinške potencijalne klijente i rezultate pretraživanja i veze, uključujući plaćene unose (kao što su sponzorirane veze).

2. KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE?

Ukratko: Vaše podatke obrađujemo u svrhe temeljene na legitimnim poslovnim interesima, ispunjenju našeg ugovora s vama, usklađenosti s našim zakonskim obvezama i/ili vašeg pristanka. Koristimo osobne podatke prikupljene putem naših web-mjesta za različite poslovne svrhe opisane u nastavku. Vaše osobne podatke obrađujemo u ove svrhe oslanjajući se na naše legitimne poslovne interese, kako bismo sklopili ili izvršili ugovor s vama, uz vaš pristanak, i/ili radi poštivanja naših zakonskih obveza. Uz svaku dolje navedenu svrhu navodimo specifične osnove obrade na koje se oslanjamo. Podatke koje prikupljamo ili primamo koristimo:

Olakšati stvaranje računa i proces prijave. Ako odlučite povezati svoj račun s nama s računom treće strane (kao što je vaš Google ili Facebook račun), koristimo podatke koje ste nam dopustili da prikupimo od tih trećih strana kako bismo olakšali stvaranje računa i proces prijave. Za dodatne informacije pogledajte odjeljak u nastavku pod naslovom “KAKO RUKUJEMO VAŠIM DRUŠTVENIM PRIJAVAMA”. • Za slanje marketinških i promotivnih komunikacija. Mi i/ili naši marketinški partneri treće strane možemo koristiti osobne podatke koje nam pošaljete u naše marketinške svrhe, ako je to u skladu s vašim marketinškim preferencijama. Možete se odustati od naših marketinških e-poruka u bilo kojem trenutku (pogledajte ”KOJA SU VAŠA PRAVA NA PRIVATNOST” u nastavku). • Za slanje administrativnih informacija vama. Možemo koristiti vaše osobne podatke kako bismo vam poslali informacije o proizvodima, uslugama i novim značajkama i/ili informacije o promjenama naših odredbi, uvjeta i pravila. • Ispunjavanje i upravljanje vašim narudžbama. Vaše podatke možemo koristiti za ispunjavanje i upravljanje vašim narudžbama, plaćanjima, povratima i razmjenama izvršenim putem web-mjesta. • Zatražite povratnu informaciju. Vaše podatke možemo koristiti da bismo zatražili povratne informacije i kontaktirali vas u vezi s vašom upotrebom naših stranica. • Za ostale poslovne svrhe. Vaše podatke možemo koristiti u druge poslovne svrhe, kao što su analiza podataka, utvrđivanje trendova korištenja, određivanje učinkovitosti naših promotivnih kampanja te za procjenu i poboljšanje naših web-mjesta, proizvoda, usluga, marketinga i vašeg iskustva.

3. HOĆE LI VAŠI PODACI BITI DIJELJENI S BILO KIM?

Ukratko: podatke hvatamo u zamku, uz vaš pristanak, kako bismo bili u skladu sa zakonima, zaštitili vaša prava ili ispunili poslovne obveze. Podatke možemo obrađivati ili dijeliti na temelju sljedeće pravne osnove: • Pristanak: Vaše podatke možemo obrađivati ako ste nam dali izričitu privolu za korištenje vaših osobnih podataka u određenu svrhu. • Legitimni interesi: Vaše podatke možemo obrađivati kada je to razumno potrebno za postizanje naših legitimnih poslovnih interesa. • Izvršavanje ugovora: Ako smo sklopili ugovor s vama, možemo obraditi vaše osobne podatke kako bismo ispunili uvjete našeg ugovora. • Pravne obveze: Vaše podatke možemo otkriti tamo gdje smo to zakonski obvezni učiniti kako bismo postupili u skladu s primjenjivim zakonom, vladinim zahtjevima, sudskim postupkom, sudskim nalogom ili pravnim postupkom, kao što je odgovor na sudski nalog ili sudski poziv (uključujući odgovor javnim tijelima radi ispunjavanja zahtjeva nacionalne sigurnosti ili provođenja zakona). • Vitalni interesi: Vaše podatke možemo otkriti tamo gdje smatramo da je potrebno istražiti, spriječiti ili poduzeti radnje u vezi s potencijalnim kršenjem naših pravila, sumnjom na prijevaru, situacijama koje uključuju potencijalne prijetnje sigurnosti bilo koje osobe i nezakonitim aktivnostima ili kao dokaz u parnicama u koje smo uključeni. Točnije, možda ćemo morati obraditi vaše podatke ili podijeliti vaše osobne podatke u sljedećim situacijama: • Dobavljači, konzultanti i drugi pružatelji usluga treće strane. Vaše podatke možemo podijeliti s dobavljačima trećih strana, pružateljima usluga, izvođačima ili agentima koji obavljaju usluge za nas ili u naše ime i zahtijevati pristup takvim informacijama za obavljanje tog posla. Primjeri uključuju: obradu plaćanja, analizu podataka, isporuku e-pošte, usluge hostinga, korisničku podršku i marketinške napore. Odabranim trećim stranama možemo dopustiti korištenje tehnologije praćenja na stranicama, što će im omogućiti prikupljanje podataka o vašoj interakciji s web-mjestima tijekom vremena. Te se informacije mogu koristiti za, između ostalog, analizu i praćenje podataka, određivanje popularnosti određenog sadržaja i bolje razumijevanje aktivnosti na mreži. Osim ako je opisano u ovoj Politici, ne dijelimo, ne prodajemo, iznajmljujemo niti mijenjamo bilo koje vaše podatke s trećim stranama u njihove promotivne svrhe.

Poslovni transferi. Vaše podatke možemo podijeliti ili prenijeti u vezi ili tijekom pregovora o bilo kakvom spajanju, prodaji imovine tvrtke, financiranju ili stjecanju cijelog ili dijela našeg poslovanja drugoj tvrtki.

4. S KIM ĆE SE DIJELITI VAŠI PODACI?

Ukratko: podatke dijelimo samo sa sljedećim trećim stranama. Vaše podatke dijelimo i otkrivamo samo sa sljedećim trećim stranama. Svaku smo stranu kategorizirali kako biste mogli lako razumjeti svrhu naših postupaka prikupljanja i obrade podataka. Ako smo vaše podatke obrađivali na temelju vašeg pristanka i želite opozvati svoju privolu, kontaktirajte nas. • Oglašavanje, izravni marketing i stvaranje potencijalnih kupaca Google AdSense i Facebook Audience Network • Dopustite korisnicima da se povežu sa svojim računima treće strane Facebook račun, Google račun, Instagram račun i Linkedln račun • Komunicirajte i razgovarajte s korisnicima MailChimp i Facebook korisnički chat • Optimizacija sadržaja Google Fontovi, YouTube video embed, Vimeo video i dodatak za widget MailChimp • Sigurnosna kopija i sigurnost podataka Dropbox sigurnosna kopija i sigurnosna kopija Google diska • Platforme za ponovno ciljanje Facebook Custom Audience, Facebook Remarketing, Google Ads Remarketing i Google Analytics Remarketing • Dijeljenje i oglašavanje na društvenim mrežama Facebook društveni dodaci • Registracija i autentifikacija korisničkog računa Facebook prijava, Instagram prijava, Google prijava, LinkedIn prijava, Twitter prijava • Komentiranje korisnika i forumi Google upravitelj oznaka • Web i mobilna analitika Facebook Ads praćenje konverzija, Facebook Analytic, Google Ads, Google Analytics i Google Tag Manager

5. KORISTIMO LI KOLAČIĆE I DRUGE TEHNOLOGIJE PRAĆENJA?

Ukratko: možemo koristiti kolačiće i druge tehnologije praćenja za prikupljanje i pohranu vaših podataka.

Ukratko: možemo koristiti kolačiće i druge tehnologije praćenja za prikupljanje i pohranu vaših podataka. Možemo koristiti kolačiće i slične tehnologije praćenja (kao što su web-pratilice i pikseli) za pristup ili pohranjivanje informacija. Konkretne informacije o tome kako koristimo takve tehnologije i kako možete odbiti određene kolačiće navedene su u našim Pravilima o kolačićima, https://born2flow.com/cookie-policy,

6. KAKO RAVLJAMO VAŠIM DRUŠTVENIM PRIJAVAMA?

Ukratko: ako se odlučite registrirati ili se prijaviti na web-mjesta pomoću računa društvenih medija, možda ćemo imati pristup određenim informacijama o vama. Naša web-mjesta nude vam mogućnost registracije i prijave pomoću podataka o računu trećih strana na društvenim medijima (kao što su vaše prijave na Facebook ili Twitter). Gdje to odlučite, primit ćemo određene podatke o vašem profilu od vašeg pružatelja usluga društvenih medija. Informacije o profilu koje primamo mogu se razlikovati ovisno o dotičnom pružatelju društvenih medija, ali često uključuju vaše ime, adresu e-pošte, popis prijatelja, profilnu sliku kao i druge podatke koje odlučite objaviti. Podatke koje primimo koristit ćemo samo u svrhe koje su opisane u ovim pravilima o privatnosti ili koje su vam na drugi način jasno stavljene na znanje na web-mjestu. Imajte na umu da ne kontroliramo i nismo odgovorni za druge upotrebe vaših osobnih podataka od strane vašeg pružatelja usluga društvenih medija treće strane. Preporučujemo da pregledate njihova pravila o privatnosti kako biste razumjeli kako prikupljaju, koriste i dijele vaše osobne podatke i kako možete postaviti postavke privatnosti na njihovim web-lokacijama i u aplikacijama.

7. KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE?

Ukratko: Vaše podatke čuvamo onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjenje ciljeva navedenih u ovoj politici privatnosti, osim ako zakonom nije drugačije propisano. Vaše osobne podatke čuvat ćemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovim pravilima o privatnosti, osim ako je dulje razdoblje čuvanja potrebno ili dopušteno zakonom (kao što su porezni, računovodstveni ili drugi zakonski zahtjevi). Nijedna svrha ove politike neće zahtijevati da vaše osobne podatke čuvamo dulje od 2 godine nakon ukidanja korisničkog računa. Kada nemamo stalnu legitimnu poslovnu potrebu za obradom vaših osobnih podataka, ili ćemo ih izbrisati ili anonimizirati, ili, ako to nije moguće (na primjer, jer su vaši osobni podaci pohranjeni u sigurnosnoj arhivi), tada ćemo sigurno pohraniti svoje osobne podatke i izolirati ih od bilo kakve daljnje obrade dok brisanje nije moguće.

8. KAKO ČUVAMO VAŠE PODATKE?

Ukratko: Cilj nam je zaštititi vaše osobne podatke kroz sustav organizacijskih i tehničkih sigurnosnih mjera. Proveli smo odgovarajuće tehničke i organizacijske sigurnosne mjere osmišljene kako bismo zaštitili sigurnost svih osobnih podataka koje obrađujemo. Međutim, također imajte na umu da ne možemo jamčiti da je sam internet 100% siguran. Iako ćemo dati sve od sebe da zaštitimo vaše osobne podatke, prijenos osobnih podataka na i s naših stranica je na vlastitu odgovornost. Uslugama biste trebali pristupati samo unutar sigurnog okruženja.

9. PRIKUPLJAMO INFORMACIJE OD MALOLJETNIKA?

Ukratko: svjesno ne prikupljamo podatke od djece mlađe od 18 godina niti ih plasiramo njima. Mi svjesno ne tražimo podatke od djece mlađe od 18 godina niti ih plasiramo na tržište. Korištenjem web-mjesta izjavljujete da imate najmanje 18 godina ili da ste roditelj ili skrbnik takvog maloljetnika i pristajete na korištenje web-mjesta od strane uzdržavanog maloljetnika. Ako saznamo da su prikupljeni osobni podaci korisnika mlađih od 18 godina, deaktivirat ćemo račun i poduzeti razumne mjere za brzo brisanje takvih podataka iz naše evidencije. Ako saznate za podatke koje smo prikupili od djece mlađe od 18 godina, kontaktirajte nas na tomislav@dreamgym.hr.

10. KOJA SU VAŠA PRAVA NA PRIVATNOST?

Ukratko: u nekim regijama, kao što je Europski gospodarski prostor, imate prava koja vam omogućuju veći pristup i kontrolu nad vašim osobnim podacima. Svoj račun možete pregledati, promijeniti ili ukinuti u bilo kojem trenutku. U nekim regijama (kao što je Europski gospodarski prostor) imate određena prava prema primjenjivim zakonima o zaštiti podataka. To može uključivati pravo: (i) zatražiti pristup i dobiti kopiju vaših osobnih podataka, (ii) zahtijevati ispravak ili brisanje; (iii) ograničiti obradu vaših osobnih podataka; i (iv) ako je primjenjivo, na prenosivost podataka. U određenim okolnostima također možete imati pravo prigovora na obradu vaših osobnih podataka. Da biste podnijeli takav zahtjev, koristite dolje navedene kontakt podatke. Razmotrit ćemo i postupiti po svakom zahtjevu u skladu s primjenjivim zakonima o zaštiti podataka. Ako se oslanjamo na vaš pristanak za obradu vaših osobnih podataka, imate pravo povući svoju privolu u bilo kojem trenutku. Međutim, imajte na umu da to neće utjecati na zakonitost obrade prije njenog povlačenja. Ako imate prebivalište u Europskom gospodarskom prostoru i smatrate da nezakonito obrađujemo vaše osobne podatke, također imate pravo žaliti se svom lokalnom nadzornom tijelu za zaštitu podataka. Njihove kontakt podatke možete pronaći ovdje: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm

Informacije o računu Ako u bilo kojem trenutku želite pregledati ili promijeniti podatke na svom računu ili ukinuti svoj račun, možete: • Prijavite se u postavke vašeg računa i ažurirajte svoj korisnički račun. Na vaš zahtjev za ukidanjem vašeg računa, deaktivirati ćemo ili izbrisati vaš račun i podatke iz naših aktivnih baza podataka. Međutim, neke informacije mogu biti zadržane u našim datotekama kako bi se spriječile prijevare, otklonili problemi, pomogli u bilo kakvim istragama, proveli naše Uvjete korištenja i/ili bili u skladu sa zakonskim zahtjevima. Kolačići i slične tehnologije: većina web preglednika prema zadanim postavkama prihvaća kolačiće . Ako želite, obično možete postaviti svoj preglednik da ukloni kolačiće i da odbije kolačiće. Ako odlučite ukloniti kolačiće ili odbiti kolačiće, to bi moglo utjecati na određene značajke ili usluge naših stranica. Da biste isključili oglašavanje temeljeno na interesu od strane oglašivača na našim stranicama, posjetite http://www.aboutads.info/choices/ . Za daljnje informacije pogledajte naša Pravila o kolačićima: https://bom2flow.com/cookie¬policy/Isključivanje marketinga putem e-pošte: Možete se odjaviti s naše marketinške liste e-pošte u bilo kojem trenutku klikom na vezu za odjavu u e-porukama koje mi pošaljite ili nas kontaktirajte putem dolje navedenih podataka. Tada ćete biti uklonjeni s popisa marketinške e-pošte — međutim, i dalje ćemo vam morati slati e-poruke vezane uz usluge koje su potrebne za administraciju i korištenje vašeg računa. Da biste inače odbili, možete: • Pristupite postavkama svog računa i postavkama ažuriranja. • Zabilježite svoje postavke kada registrirate račun na stranici.

11. KONTROLE ZA ZNAČAJKE NE PRATI

Većina web-preglednika i neki mobilni operativni sustavi i mobilne aplikacije uključuju značajku ili postavku Do-Not-Track (“DNT”) koju možete aktivirati kako biste signalizirali svoju preferenciju privatnosti da se podaci o vašim aktivnostima pregledavanja na mreži ne prate i prikupljaju. Nije dovršen niti jedan jedinstveni tehnološki standard za prepoznavanje i implementaciju DNT signala. Kao takvi, trenutno ne odgovaramo na signale DNT preglednika ili bilo koji drugi mehanizam koji automatski priopćava vaš izbor da se ne pratite na mreži. Ako se usvoji standard za online praćenje kojeg moramo slijediti u budućnosti, obavijestit ćemo vas o toj praksi u revidiranoj verziji ovih Pravila privatnosti.

12. IMAJU LI STANOVNICI CALIFORNIA POSEBNA PRAVA NA PRIVATNOST?

Ukratko, Da, ako ste stanovnik Kalifornije, dodijeljena su vam posebna prava u pogledu pristupa vašim osobnim podacima. Odjeljak kalifornijskog građanskog zakonika 1798.83, također poznat kao zakon “Shine The Light”, dopušta našim korisnicima koji su stanovnici Califomije da jednom godišnje i besplatno od nas zatraže i dobiju informacije o kategorijama osobnih podataka (ako ih ima) otkriveni trećim stranama u svrhe izravnog marketinga te imena i adrese svih trećih strana s kojima smo podijelili osobne podatke u neposrednoj prethodnoj kalendarskoj godini. Ako ste stanovnik Califomije i želite podnijeti takav zahtjev, pošaljite nam svoj zahtjev u pisanom obliku koristeći dolje navedene kontakt podatke. Ako ste mlađi od 18 godina, živite u Califomii i imate registrirani račun na stranicama, imate pravo zahtijevati uklanjanje neželjenih podataka koje javno objavite na stranicama. Da biste zatražili uklanjanje takvih podataka, kontaktirajte nas putem dolje navedenih podataka za kontakt i uključite adresu e-pošte povezanu s vašim računom i izjavu da živite u Kaliforniji. Pobrinut ćemo se da podaci ne budu javno prikazani na stranicama, ali imajte na umu da podaci možda neće biti u potpunosti ili cjelovito uklonjeni iz naših sustava.

13. AŽURIRAMO LI OVU POLITIKU?

Ukratko: Da, ažurirat ćemo ovu politiku prema potrebi kako bismo ostali u skladu s relevantnim zakonima. S vremena na vrijeme možemo ažurirati ovu politiku privatnosti. Ažurirana verzija bit će označena ažuriranim “revidiranim” datumom, a ažurirana verzija stupit će na snagu čim bude dostupna. Ako izvršimo materijalne promjene u ovoj politici privatnosti, možemo vas obavijestiti bilo vidljivim objavljivanjem obavijesti o takvim promjenama ili izravnim slanjem obavijesti. Potičemo vas da često pregledavate ovu politiku privatnosti kako biste se informirali o tome kako štitite svoje podatke.

14. KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI O OVOJ POLITICI? Ako imate pitanja ili komentara o ovoj politici, možete se obratiti našem službeniku za zaštitu podataka (DPO), Tomislavu Dolušiću, e-poštom na tomislav@dreamgym.hr ili poštom na: SD KLUB SNOVA DREAM GYM Tomislav Dolušić ——————— 10 000 Zagreb, Hrvatska, EU Ako imate dodatnih pitanja ili komentara, možete nas kontaktirati i poštom na sljedeću adresu naseg sportskog društva: SD KLUB SNOVA – DREAM GYM A. V. Holjevca 5 Zagreb 10000 Hrvatska, EU Telefon: +385 91 527 1374

may be checked through an automated spam detection service.