STVORENI ZA KRETANJE

NOVA KNJIGA TOMISLAVA DOLUŠIĆA  – MOĆNIM DAHOM I POKRETOM DO ZDRAVLJA, FUNKCIONALNOSTI I DUGOVJEČNOSTI.

KAKO POSTIĆI OPTIMALNO ZDRAVLJE, FUNKCIONALNOST I DUGOVJEČNOST?

Knjiga „STVORENI ZA KRETANJE“ govori kako postati zdraviji, funkcionalniji i dugovječniji.
Majka Priroda nije nas kreirala tako da budemo nepokretni, pretili i ovisni o lijekovima. Upravo suprotno.

Stvoreni smo da budemo zdravi, funkcionalni i dugovječni. Stvoreni smo za kretanje!

Postoji 5 glavnih čimbenika koji čine tajnu zdravlja, funkcionalnosti i dugovječnosti:
➝ pravilno disanje
➝ kretanje
➝ zdrava prehrana
➝ oporavak
➝ boravak u prirodi

2. izdanje knjige “Stvoreni za kretanje” | Tomislav Dolušić

Nakon 30 godina sportske i trenerske karijere te 15-godišnjeg predavačkog iskustva na raznim edukacijama iz područja zdravlja i fitnessa, odlučio sam svoje znanje i iskustvo podijeliti u ovoj knjizi. Na što jednostavniji i praktičniji način.
U uvodu sam naznačio važnost svih pet stupova funkcionalnosti i dugovječnosti, a poglavlja donose sve što sam smatrao bitnim pojasniti, uz mnogo praktičnih vježbi i programa koje odmah možete isprobati.

Naglasak je u ovoj knjizi na disanju i pokretu, to jest funkcionalnom treningu, kroz sustave funkcionalnog treninga koje sam u zadnjih desetak godina kreirao.

U poglavlju disanje objasnio sam osnovna načela i vježbe svjesnog pravilnog disanja, s posebnim poglavljima 2 vodeća svjetska sustava disanja Oxygen Advantage i Wim Hof Method. Tim i drugim vježbama i sustavima disanja se bavim zadnjih 8 godina, a zadnje 3 godine radim radionice disanja kroz svoj sustav disanja Breathe2flow. Kao 1 dnevne radionice disanja u Zagrebu i drugim gradovima, te kao 3 dnevne radionice i retreatove na Risnjaku u Gorskom kotaru.

U poglavlju o funkcionalnom treningu te u nastavnim poglavljima o Born2flow  i Hard body trening sustavima pojasniti i predočiti ću vam kako na prirodan, jednostavan, zdrav i učinkovit način profunkcionirati u vlastitom tijelu. Kako biti vitalan i dugovječan. Uputit ću vas u vježbe i protokole koje, prema vlastitim potrebama i afinitetima, možete jednostavno uključiti u svoje dnevne rutine.

Sva poglavlja su povezana, interaktivno, QR kodom s našim internetskim stranicama te s našim @Hard body Workout YouTube kanalom na kojem se nalazi 250 + videotreninga, emisija o disanju, vježbi i protokola. Ona su odličan dodatak svemu ovdje napisanom te sve skupa čini cjelinu kako biste što brže i jednostavnije usvojili i prakticirali vježbe i programe.

Sav sadržaj, svi programi i vježbe su na našim internetskim stranicama www.hard-body.com.hr i www.born2flow.com , te YouTube kanalu, besplatni i svima dostupni.
Knjiga sadrži 350 stranica u boji, nudi vam veliki broj funkcionalnih vježbi, uz šest kompletnih trening programa s vlastitim tijelom i s girjom, za sve razine. Vježbe su praktične i lako se prate preko laptopa ili mobitela, možete ih izvoditi gdje god poželite, u udobnosti vašeg doma, u parku, na plaži…
Knjiga također sadrži savjete i planove prehrane za dugovječnost, koje je napisao nutricionist Branimir Dolibašićwww.nutriskop.hr
Tu su i mnoge vježbe disanja, koje su jednostavno objašnjene i prilagođene rekreativcima, kao i vrhunskim sportašima. Krenimo na zajedničko putovanje do optimalnog zdravlja, funkcionalnosti i dugovječnosti.
Jer mi smo doista – STVORENI ZA KRETANJE!

KAKO NARUČITI KNJIGU „STVORENI ZA KRETANJE“

Za sva pitanja slobodno pošaljite mail ili nas nazovite.

Knjigu možete kupiti ovim putem on line, na način da ispunite virman ili platite Internet bankarstvom, te nam potvrdu o uplati mejlate, a mi ćemo vam poslati poštom vaš primjerak knjige u roku od max. 7 radnih dana na području Hrvatske.
Cijena knjige: 26,00 €

ISKORISTI VELIKI LJETNI POPUST OD ČAK 27%!
CIJENA KNJIGE TIJEKOM PROLJEĆA S POPUSTOM IZNOSI: 19.00 € DO 31.08.2024.!

Besplatna poštarina za područje RH. Van Hrvatske (regija i EU) cijena poštarine 12,00 Eura.

Knjiga se također može kupiti u knjižarama:
Naklada Ljevak – knjižata TRg Bana Jelačića, Zagreb
Hoću knjigu! – u svim njihovim knjižarama u RH
Školska knjiga – u svim njihovim knjižarama u RH

Molimo vas da nakon uplate pošaljete potvrdu na e-mail tomislav@dreamgym.hr,  uz vaš OIB (porezni broj).

Knjigu također možete osobno kupiti ili preuzeti i u našem gymu u Zagrebu:
Hard body Premium Dream gym, Sopot, Zagreb
Ponedjeljak – petak 17-20h, subota 09-11h

www.dreamgym.hr
https://goo.gl/maps/FqsaruEzw8Sxvsc56

KAKO PLATITI

Za sva pitanja slobodno pošaljite mail ili nas nazovite.

Banka: Zagrebačka banka d.d., Zagreb
SWIFT: ZABAHR2X IBAN: HR4923600001102104952
VAT number: HR64542345539
Svrha uplate: knjiga „Stvoreni za kretanje“
Model HR00 poziv na broj primatelja: vaš OIB
DOLKA SPORT d.o.o. za trgovinu i usluge
Domobranska 4 10000 Zagreb
MB/PB 1678647 – OIB 64542345539
Molimo vas da nakon uplate pošaljete potvrdu na e-mail tomislav@dreamgym.hr uz vaš OIB (porezni broj).

Knjiga Tomislava Dolušića stigla mi je kao naručena! Poklopila se s mojim osobnim izazovima i potrebom transformacije te planovima da se konačno naučim nositi sa stresom i, izlaskom iz zone komfora, poduzmem korake za dobrobit vlastitog tijela i duha. Kao deus ex machina, Tomislav je ponudio jednostavna rješenja i pritom bio do kraja iskren. Neposredan i nepretenciozan, autor ove vrijedne knjige definitivno je pronašao svoju svrhu na svijetu – on je tu da bi podijelio know-how za zdrav, ispunjen i sretan život. I sve to uz pomoć malih, dostupnih i potpuno besplatnih „trikova“ koje je iskušao na samome sebi: disanja, tjelovježbe, prehrane… Sretna stvarnost odjednom izgleda nevjerojatno logično!

ANKICA TOMIĆ, Književnica

Tomislav je jedan od rijetkih kolega koje poštujem i često mu znam predbaciti kako je preskroman. Cijeli život je posvetio učenju i razvijanju na svim bitnim poljima i siguran sam da, kao i ja, nikad neće prestati. To znanje vrlo uspješno prenosi svojim učenicima i klijentima. Imamo vrlo sličan pogled na zdravlje i fitnes općenito, stoga me je jako obradovalo kada mi je rekao da je napisao knjigu.
Ova divna knjiga sadrži sve najbitnije informacije da se dovedete u najbolju moguću formu, kako tjelesnu tako i mentalnu, te da počnete živjeti život punim plućima. Sve potrebne instrukcije su u njoj, na vama je samo da slijedite upute…

Dalibor Petrinić, Holistički trener, autor 6 knjiga

„Oduševio sam se kad sam otkrio Tomin program vježbi „Born2Flow”. Njegov pristup funkcionalnom treningu sustavan je, inspirativan i izvanredno učinkovit. Bezbroj vježbi i njihovih varijacija koje program nudi potrebne su i izvedive svakome, koliko god imali godina i u kakvoj god tjelesnoj formi bili.  „Flowanje” je već od prvog treninga postalo moja omiljena zdrava navika i potreba. Jednostavno je i praktično jer se lako može raditi kad god i gdje god – u stanu, na plaži ili u planini, gdje osobno posebno uživam.

To je opuštajuća ali ujedno i izazovna kombinacija vježbi snage s vlastitim tijelom, istezanja, joge, imitiranja životinjskih pokreta i svjesnog pravilnog disanja. Za mene je s godinama postalo i pokretna meditacija. Istodobno i uzletište i uzemljenje pri čemu se susreću, surađuju i uzajamno nadograđuju tijelo i duh. Odlično za pokretljivost i fleksibilnost svima nama koji puno sjedimo i pomalo sijedimo, ali u glavi imamo još puno želja i planova.

Sjedajući u automobil nakon dana provedenog za kompjutorom ili provlačeći se satima kroz kamene labirinte gorskih predjela, često primjenjujem vježbe i upute koje sam dobio od Tome. Tad sam mu posebno zahvalan što se krećem lakše, brže i spretnije jer on svoje veliko znanje i iskustvo tako konkretno i kvalitetno dijeli.

U svakomu od nas čuči neki medo, maca, pantera ili kobra i čeka svoj trenutak da se oslobodi. Born2Flow program vježbi od srca preporučujem svima koji žele osjetiti te trenutke i spojiti ih u trajan životni “flow” koji nas nosi do mjesta i stvari za koje nismo ni mislili da ćemo do njih stići. I zato, definitivno, flow on!”

Milan Majerović Stilinović, Novinar i pisac knjige - Što sam naučio na planini

“Tomislav Dolušić”

Osnivač & Master Coach
Profesor kineziologije, profesionalni sportaš i trener, s 30 godina iskustva na području fitnessa i zdravlja
Kreator i osnivač Hard body sustava treninga i franšize
Kreator i osnivač Born2Flow sustava treninga
Osnivač i vlasnik Hard body Premium Dream gym Sopot, Zagreb
Osnivač i ravnatelj Fitnes Učilište Ostvari san