Personal trainer PT

Kreiramo prema vašim željama i potrebama, individualan program osobnog treninga i prehrane, koji će vas na profesionalan, stručan, sistematičan i zanimljiv način dovesti do cilja!

Naš program osobnog treninga – PERSONAL TRAINER PT, kombinacija je naših originalnih, funkcionalnih trening programa Born2Flow, Hard body, Hard body Boxing.
Na njih se idealno nadovezuju i nadopunjuju i različite tehnike disanja, koje su dio našeg programa Breathe2Flow.
Vaš prvi trening započinje inicijalnim razgovorom, te zajedničkim definiranjem cilja (dugoročno i etapno).
Na početku i kraju svakog trenažnog ciklusa (3, 6 i 12 mjeseci), provodimo inicijalna, tranzitivna i finalna mjerenja, kao i antropometrijska mjerenja.
Vaš uspjeh i osobno zadovoljstvo, uz ostvarenje vašeg osobnog cilja, je i naš cilj, koji nas ispunjava i raduje!
To postižemo zajedno, uz potpuno prirodne, neagresivne i zanimljive vježbe, koje su vrlo učinkovite, te će vas dovesti do maksimalnog zdravlja, mobilnosti, snage, definicije i funkcionalnosti.
Osobni trening se temelji na vježbama s vlastitim tijelom i pravilnim disanjem, a prema želji i potrebi tu su naši funkcionalni trenažeri kettlebell/girje, medicinke, bučice, suspenzijski trenažer, veslački ergometar i dr., te raznovrsne tehnike i vježbe rekreativnog boksa i borilačkih sportova.

PERSONAL TRAINER PT – PONUDA PROGRAMA:

LOKACIJA 1

HARD BODY PREMIUM DREAM GYM SOPOT-ZAGREB

U našem glavnom gymu, našoj bazi za treninge i edukacije, provodimo osobne i grupne treninge.

Osobni trener 1 trening 1:1 | 40 €
Osobni trener 1 trening 2:1 | 50 €
Osobni trener paket 10 treninga 1:1(jednokratno plaćanje unaprijed) | 350 €
Osobni trener paket 10 treninga 2:1(jednokratno plaćanje unaprijed) | 450 €
Osobni trener Tomislav Dolušić paket 10 treninga 1:1 (jednokratno plaćanje unaprijed) | 400 €
Kondicijski trening/priprema sportaša/outdoor training Bundek ili Medvednica 1 trening 1:1 | 50 €
Osobni trener za firme ili manje grupe – cijena prema dogovoru
Jednokratni trening „drop in” | 10 €

CJENIK HARD BODY GYMpreuzmi ovdje
Detaljno o našem gymu – www.dreamgym.hr
Posjeti nas na našem fejsu.

LOKACIJA 2

HARD BODY VIP TRAINING ROOM – SVETI DUH – ZAGREB

Ponuda PERSONAL TRAINER PT:
Osobni trener 1 trening 1:1 / 50 €
Osobni trener 1 trening 2:1 (2 osobe s trenerom) / 60 €
Osobni trener paket – 10 treninga 1:1 (plativo jednokratno unaprijed) / 400 €
Osobni trener paket – 10 treninga 2:1 (plativo jednokratno unaprijed) / 500 €
Kondicijska priprema sportaša 1 trening 1:1 / 50 €

Uvodna radionica disanja – BREATH2FLOW uvod u tehnike disanja Oxygen Advantage i Wim Hof Method – trajanje 2,5 sati, cijena po osobi: 200 €/1-4 osobe
Za live ili on line radionice disanja, za grupe, firme, klubove stojimo na raspolaganju, molimo kontaktirajte nas za više info.

Osobne treninge moguće je provoditi i na otvorenom, u prirodi, u Zagrebu na lokacijama Bundek, Maksimir i pod Medvednicom.
Svi osobni treninzi se mogu provoditi i na engleskom jeziku.

Fejs adresa: HARD BODY – SVETI DUH – Zagreb

FOTOGALERIJA HARD BODY GYM & VIP TRENING ROOM

Kontakt

Za sva pitanja slobodno pošaljite mail ili nas nazovite.

INFO

Tomislav Dolušić, prof. kineziologije
Kreator i osnivač HARDBODY & BORN2FLOW trening sustava.
00385915271374
tomislav@dreamgym.hr

KAKO PLATITI

Banka: Zagrebačka banka d.d., Zagreb
SWIFT: ZABAHR2X IBAN: HR4923600001102104952
VAT number: HR64542345539
Svrha uplate: knjiga „Stvoreni za kretanje“
Model HR00 poziv na broj primatelja: vaš OIB
DOLKA SPORT d.o.o. za trgovinu i usluge
Domobranska 4 10000 Zagreb
MB/PB 1678647 – OIB 64542345539
Molimo vas da nakon uplate pošaljete potvrdu na e-mail tomislav@dreamgym.hr uz vaš OIB (porezni broj).

PERSONAL TRAINER SVJEDOČANSTVO – Sabrinina priča

Ovo je svjedočanstvo, moja priča o velikoj promjeni ugla gledanja u području u kojem se osoba uvijek osjećala inferiorno (čitaj : gubitnik). Ta osoba sam ja. Posljednjih 20 godina, osjećala sam kao da se život šali sa mnom. Ako se pogledaju svi moji uspjesi moglo bi se reći da sam prilično dobro prošla. Živim na Manhattanu gdje je uspjeh religija i ako ga mjerite sa stanom u otmjenoj četvrti Hamptons cottage, dijete u privatnoj školi, ured na uglu s odličnim pogledom, bla, bla… dobro ok. No uvijek je postojala jedna stvar koju nikako nisam uspijevala savladati, bez obzira koliko se trudila – uživati u vježbanju. Čeznula sam da mi tjelovježba postane način života, a ne očajnički sat koji bih dobrovoljno mijenjala za teški sastanak, pa čak i batine ponekad.
Osjećala sam se poput velikog gubitnika po tom pitanju. Kako je moguće da sam uspijevala savladati sve drugo pomoću samodiscipline i odlučnosti, a opet, nakon 25 godina pokušavanja da barem ne mrzim vježbati, u glavi se osjećam isto kao i kada mi je bilo 29 godina. Tada sam se tek bila preselila u Veliku Jabuku i angažirala osobnog trenera (jer to je bio jedan od mojih ciljeva). Više od dva desetljeća član sam Equinox kluba i stalno angažiram nove osobne trenere.

I tako sam došla do rodnog Zagreba, grada u kojem sam provela odmor ovoga ljeta. Znajući koliko ću hrane pojesti u naredna dva tjedna, sa samodisciplinom na auto-pilotu (dok mi je mozak to zamjerao) prosurfala sam internet i pronašla osobnog trenera – Tomislava Dolušića. Odgovorio mi je za doslovce nekoliko minuta i tako sam sljedećeg jutra bila u Hard body Premium Dream Gymu spremna za uobičajeni tijek događaja…O Bože. Kojeg li iznanađenja?! Tomislav je bio upućen u moj posljednji režim treninga 3-4 dana HIIT-a. (High Intensity Interval Training) koji sam prakticirala sa svojim osobnim trenerom na krovu moje zgrade. Nije pitao za moje godine, pretpostavljam da nije trebao. Objasnio mi je nešto čudno o imitiranju životinja dok mi je mozak šaputao „mučenje dolazi u raznim oblicima“… I tako smo počeli.

Jedinstvene kombinacije vježbi visokog intervala i imitacije tigra, mrtve bube, kondora, majmuna, malo boksanja i sat je bio gotov. Sljedećeg jutra, ništa me nije boljelo, te nisam mogla dočekati ponovno otići u Dream Gym i ponavljati to deset dana. Osjećala sam da su svi moji mišići proradili na nježan način. Tomislav je znao pogoditi pravu mjeru visokog intenziteta i žustrine, a moje tijelo i mozak su se složili. KONAČNO!

Trenirali smo tijekom dva tjedna svakoga jutra, a ja sam se osjećala „high“, uživajući u svakoj minuti. Tomislav je umješno osmišljavao program svakoga dana, povećavajući pomalo intenzitet u hodu. Osjećala sam napredak u cijelome tijelu, posebice u slabim područjima (stražnjica, trbuh) Iako su neke vježbe na prvi pogled djelovale jednostavno, no pokazale su se iznenađujuće izazovnima. Osjetila sam doslovce svaki mišić u svome tijelu kako radi, isteže se, jača. Rezultati nakon samo deset dana su bili fenomenalni. Tijelo mi se toniralo, a što je najvažnije osjetila sam snagu koja mi izvire iznutra. Bez imalo ustezanja, toplo preporučam Tomislavovu metodu HARD BODY & BORN2FLOW svakome.

To je najbolji trening koji sam ikada u životu probala, a Tomislav je najstručniji i najeduciraniji osobni trener s kojim sam ikada vježbala!

Sabrina Dvorski Mercurio
New York City

Naš trenerski team

Tomislav Dolušić

Founder, Master coach

Marko Vrbljanin

Master coach

Vlatka Petrović

Hard body coach

Damir Mišković

Master coach

Naš stručni team

Branimir Dolibašić

Nutricionist

Ivana Zrno

Hard body fizio

“Tomislav Dolušić”

Osnivač & Master Coach
Profesor kineziologije, profesionalni sportaš i trener, s 30 godina iskustva na području fitnessa i zdravlja
Kreator i osnivač Hard body sustava treninga i franšize
Kreator i osnivač Born2Flow sustava treninga
Osnivač i vlasnik Hard body Premium Dream gym Sopot, Zagreb
Osnivač i ravnatelj Fitnes Učilište Ostvari san