O nama

BORN2FLOW

Born2Flow je jedinstveni program s vlastitim tijelom, koji se temelji na vrlo prirodnim, fluidnim vježbama kojima je cilj „otključati“ naše tijelo. Program se temelji na pokretljivosti i slobodnim, nesalomljivim pokretima, na prirodan, zanimljiv i nesputan način.

Kome je program namijenjen?

Namijenjen je svima, od apsolutnih početnika, vježbača na srednjoj razini, pa sve do rekreativaca na vrhunskoj razini, kao i profesionalnim sportašima i specijalnim vojnim i policijskim snagama. Idealan je za svaku dob, od djece do zlatnog doba, ali naravno postoji niži i gornji raspon/progresija – i svatko radi vježbe na svojoj razini. Zanimljivo i učinkovito za sve!

100+ FREE VIDEOS & 6 WORKOUT PROGRAMS

Kako mogu napredovati s ovim programom?

Kroz ovaj program naučit ćete kako povezati prirodne pokrete i vježbe, dvije, tri ili više njih, u jedinstven Flow – protok. Na taj se način postiže izuzetna sinergija pokreta i disanja, a dobrobiti za tijelo i um su izuzetne. Napredak se postiže progresijama, kao i dužinom izvođenja vježbi i pokreta.

Što mi ovaj program omogućuje?

Kroz naš B2F program se razvija mobilnost i snaga, miofascijalna aktivacija, koordinacija, ravnoteža, te definicija i izgled iz snova! Otključat ćete se i osjetiti nevjerojatnu lakoću u svom tijelu!

Mogu li vježbati ako imam neku ozljedu?

Prije izvođenja bilo kakvih vježbi morate se posavjetovati sa svojim liječnikom.
Vježbate na vlastitu odgovornost. Svatko je jedinstven i zbog toga ne možemo dati pravila koja odgovaraju svima. Vježbe iz našeg B2F programa koriste mnogi fizioterapeuti u rehabilitaciji. Ako mislite da imate neku ozljedu ili bol, svakako se prije početka treninga posavjetujte sa stručnjakom.

Kakvi Born2Flow programi postoje?

Postoje Born2Flow programi za početnike, vježbaće srednje razine, napredne vježbače i profesionalne sportaše, koji traju od 4-12 tjedana.
Svi Born2Flow programi su potpuno besplatni za vas da uživate u njima!
Posebno možemo istaknuti naš Born2Flow Personal Trainer ON LINE program, idealan za individualni pristup i postizanje maksimalnih ciljeva.

Kako mogu započeti?

Najbolji način da provjerite svoju trenutnu razinu treninga i forme je da pokušate u potpunosti odraditi naš 17-minutni: Born2Flow –Let it Flow!

Nakon Flowa, prema Vašem osobnom osjećaju, odaberite:
a) Ako Vam je ovo bilo jako teško i trebali ste odmor i niste mogli raditi neke od vježbi – onda počnite s našim BORN2FLOW FRESH START FLOW
b) Ako je ovo bilo relativno lako/ srednje teško, to znači da ste na višoj početnoj ili srednjoj razini – tako da možete odmah početi s našim BORN2FLOW SPRING FLOW 12-tjednim programom
c) Ako Vam je naš Let it Flow! bilo lagan, onda možete odmah početi s našim BORN2FLOW ADVANCED FLOW programom

Koliko dugo traje Born2Flow trening i koliko često ga morate raditi?

Svaki B2F Flow trening traje cca 10-35 minuta dnevno. Možete flowati s nama 3-6 Flowova tjedno. Ili koliko god puta želite.Samo slijedite svoj osjećaj.
Možete flowati i s kraćim, Born2Flow Small Flows koji traju cca 5-10 minuta

S našim Flow programima na jednostavan, siguran i neagresivan način, kroz naše takozvane progresije, postići ćemo visoku razinu B2F vježbi, kao i izvrsnu formu i izgled.

Flows

BORN2FLOW

Fresh Start Flow

BORN2FLOW

Spring Flow

BORN2FLOW

Advanced Flow

BORN2FLOW

Small Flows

Pretplatite se na naš kanal Hard Body Workout

250+ FREE  FLOW videos

Svaki tjedan novi Hard Body & Born2Flow treninzi, flowsi i vježbe